NL FR EN
www.belgium.be

Normen voor voedingsproducten (NP)


NP/DD/01
: Normalisatie van de residu-analyse van hormonen en veterinaire geneesmiddelen in levensmiddelen van dierlijke oorsprong

  • Project NP/DD/01
  • Rapport final: Normalisation de l'analyse des résidus d'hormones et de médicaments vétérinaires dans les produits animaux

NP/DD/04: Normen, regelgeving, richtlijnen: invloed van kwaliteit - milieu in het distributiecircuit van dierlijke productie

  • Project NP/DD/04
  • Rapport final: Normes, réglementations, directives: impacts qualité - environnement dans les filières de production animale

NP/DD/05: Controle van de authenticiteit van landbouw- en agrovoedingsproducten die bepaalde kwaliteiten aangeven

  • Project NP/DD/05
  • Rapport final: Contrôle de l'authenticité des produits agricoles et agro-alimentaires attestant des qualités spécifiques

NP/DD/06: Aanbevelingen, prenormatief onderzoek en normen voor circuits van duurzame plantaardige agrovoeding

  • Project NP/DD/06
  • Rapport final: Recommandations, recherche prénormative et normes pour des filières agroalimentaires végétales durables

NP/DD/07: Economische, sociologische en landbouwkundige indicatoren en normen voor duurzame productiesystemen in de landbouw

  • Project NP/DD/07
  • Rapport final: Indicateurs et normes économiques, sociologiques et agronomiques des systèmes de production agricole durable

NP/DD/12: Mogelijkheid tot integratie van milieu- en gezondheidsaspecten in de normering van voedingsproducten

  • Project NP/DD/12
  • Eindrapport: Mogelijkheid tot integratie van milieu- en gezondheidsaspecten in de normering van voedingsproducten

NP/DD/15: Stoffen verantwoordelijk voor voedselovergevoeligheid: stand van zaken in de normalisatie

  • Project NP/DD/15
  • Rapport final: Substances responsables d'intolérances alimentaires: état des lieux de la normalisation

NP/DD/17: Karakterisering en kwaliteitscontrole van levensmiddelen door middel van magnetic resonance imaging (MRI)

NP/DD/19: Studie van Salmonella en Campylobacter kringlopen bij de productie van braadkuikens

NP/DD/22: Ontwikkeling van analytische systemen voor echtheidscontrole van keurmerkvlees

NP/DD/23: Geïntegreerd stikstofbeheer in de landbouw en nitrietnormen

NP/DD/27: Een snelle in vitro biologische test voor controle van dioxine-achtige stoffen in voeding

NP/DD/28: Methode voor het meten van scuffing op statiegeldverpakkings-glas

  • Project NP/DD/28
  • Rapport final: Méthode de mesure du scuffing sur verre d'emballage consigné
  • Résumé: Méthode de mesure du scuffing sur verre d'emballage consigné
  • Abstract: Characterization of scuffing on returnable bottles

NP/DD/29: Multicriteria audit voor technische kwaliteitszorg in de agro-voedingskmo's

NP/DD/33: Intrinsieke indicatoren voor de authenticiteit van hittebehandelde consumptiemelk

NP/DD/35: Geïntegreerde strategie voor de kwalitatieve en kwantitatieve residu-analyse van antibiotica in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong

Lees meer

NP projecten in Fedra (projectendatabank)

Contactgegevens

Christine Mathieu
Onderzoeksprogramma's