Sustainable production and consumption patterns (SPSD 2) (CP)
Agro-food
CP/18: Development strategies for a multifunctional agriculture in peri-urban areas
- Project CP/18

- Eindrapport: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Bijlage: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Résumé: Stratégies de survie pour une agriculture multifonctionelle en milieu urbain
- Samenvatting: Overlevingsstrategieën voor een multifunctionele landbouw in een verstedelijkte omgeving
- Summary: Development strategies for a multifunctional agriculture in peri-urban areas
CP/19: How can organic farming contribute to sustainable production and consumption patterns?
- Project CP/19

- Final report: How can organic farming contribute to sustainable production and consumption patterns?
- Résumé: Comment l'agriculture biologique contribue-t-elle aux modes de production et de consommation durables?
- Samenvatting: Hoe kan biologische landbouw bijdragen aan duurzame productie- en consumptiepatronen?
- Summary: How can organic farming contribute to sustainable production and consumption patterns?
CP/27: An integrated model for impact analysis of contaminants during the production of basic food products
CP/28: Framework for assessing sustainability levels in Belgian agricultural systems - SAFE
CP/29: Integrated approach for the control on residues of coccidiostats in eggs
CP/30: Mycotoxin contamination of regular and "organic" foodstuffs
CP/31: Microbial food safety assessment: development and integration of generic predictive modeling tool
- Project CP/31

- Final report: Microbial food safety assessment: development and integration of generic predictive modeling tools
CP/32: Tracing and authentification of GMOs and derived products in the agro-food sectors
CP/33: Development of awareness tools for a sustainable use of pesticides
CP/47: Preconditions for sustainable land use by agriculture in urbanising network society
- Project CP/47

- Eindrapport: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Bijlagen: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Résumé: Conditions connexes pour une utilisation durable de l’espace rural dans la société en réseau en voie d’urbanisation
- Samenvatting: Randvoorwaarden voor duurzaam agrarisch ruimtegebruik in een verstedelijkende netwerksamenleving
- Summary: Preconditions for sustainable land use by agriculture in urbanising network society
CP/56: Integrated evaluation of marine food products: nutritional value, safety and consumer acceptance
- Project CP/56

- Final report: Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety, and consumer perception
- Annexes: Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety, and consumer perception
CP/57: Interaction between mycotoxins and other food contaminants: a new safety concern
CP/58: Development of detection method for pathogenic E. coli non-0157 in food: first step in prevention
- Project CP/58

- Final report: Development of detection method for non-0157-pathogenic-E. coli in food: first step in prevention
CP/59: Instruments and institutions to develop local food systems
- Project CP/59

- Final report: Instruments and institutions to develop local food systems
- Résumé: Outils et institutions pour le développement de systèmes alimentaires locaux
- Samenvatting: Instrumenten en instellingen om lokale voedselsystemen te ontwikkelen
- Summary: Instruments and institutions to develop local food systems