NL FR EN
www.belgium.be

Belspo biedt u

1. Een maatschappelijk waardevolle job
Als federale overheidsdienst biedt BELSPO jobs met toegevoegde waarde voor de maatschappij. Elke dag dragen de medewerkers van BELSPO bij tot het welzijn van de burgers. BELSPO ondersteunt gevarieerde en transversale onderzoeksprogramma’s die als databank fungeren voor de federale overheid, waarmee zij duidelijke beslissingen kan nemen. Werken bij BELSPO betekent investeren in veelbelovende projecten voor een betere toekomst.

2. Talrijke opleidingsmogelijkheden
BELSPO staat achter de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers en moedigt competentieontwikkeling aan. Bij het OFO/IFA is er een ruime keuze aan opleidingen. Bovendien moedigt BELSPO zijn personeel in bepaalde omstandigheden aan externe opleidingen te volgen. Werken bij BELSPO is bijdragen tot je eigen ontwikkeling.

3. Een juist evenwicht tussen werk en privéleven
BELSPO streeft ernaar een werkomgeving aan te bieden waar men zich kan ontwikkelen en waar een evenwicht wordt aangemoedigd tussen werk en privéleven. Om die reden ziet BELSPO erop toe het telewerk te vergemakkelijken en stelt daartoe twee telewerkdagen per week voor. BELSPO biedt ook een variabele arbeidstijd voor waarbij 38 uur per week dient te worden gepresteerd. Werken bij BELSPO is goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

4. Een stabiele job
Een stabiele job is van belang. BELSPO biedt als federale overheidsdienst werkzekerheid waardoor sereen naar de toekomst kan worden uitgekeken. Werken bij BELSPO is je toekomst veiligstellen.

5. Vlotte bereikbaarheid
BELSPO ligt op twee stappen van het Noordstation en is vlot te voet en met het openbaar vervoer bereikbaar. Recentelijk werden de kantoren heringericht tot een aantrekkelijke en moderne werkomgeving. Bij BELSPO profiteer je dus van een aangename werkomgeving.

6. Zich inzetten voor duurzame ontwikkeling
Als EMAS (Europees milieuaudit- en managementsysteem) gecertificeerde overheidsdienst, heeft BELSPO oog voor zijn milieu-impact en stelt hij alles in het werk om zijn afval te beperken. Werken bij BELSPO is onze planeet steunen.

7. Extra voordelen
Gratis openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer, eigen laptop, mogelijke forfaitaire tegemoetkoming in de kosten voor mobiele telefonie, mogelijke tweetaligheidspremie, voordelige hospitalisatieverzekering, mogelijke premie voor verplaatsingen met de fiets, diverse sociale voordelen, diverse voordelen met de Fed+-kaart, gratis toegang tot verschillende musea met de BELSPO-kaart. Bij BELSPO werken betekent bepaalde voordelen genieten.

Alle informatie (aanvullende premies en toelagen, ...) en uitleg over de voordelen van een job bij de overheid vind je op FedWeb , le portail du personnel fédéral.