NL FR
www.belgium.be

Vanuit de sociale dienst willen wij jullie graag informeren dat er een aanbestedingsprocedure loopt voor nieuwe voorwaarden voor de hospitalisatieverzekering bij AG Insurance vanaf 1 januari 2024. Dit zorgt ervoor dat de werknemers van de POD voor wie er meer dan 3 maand verstreken is na hun indiensttreding, zich pas zullen kunnen aansluiten bij AG Insurance vanaf 1 januari 2024. Er zal dan gedurende 3 maanden (van 1 januari 2024 t.e.m. 31 maart 2024) geen wachtperiode of medische vragenlijst opgelegd worden.

Werknemers van de POD Wetenschapsbeleid die reeds genieten van een hospitalisatieverzekering bij een andere maatschappij dan AG Insurance of werknemers die aangesloten zijn bij AG Insurance en een recente verandering in hun familiale toestand willen aangeven (bv aansluiting van partner of kind) kunnen dit nog steeds doen. Werknemers die recent in dienst getreden zijn en zich binnen de 3 maand na hun indiensttreding willen aansluiten bij AG kunnen dit ook nog steeds doen.

  • Welkom op de website van de vzw Sociale Dienst voor de POD Wetenschapsbeleid.

    De Sociale Dienst is er om je te helpen en te begeleiden bij elke vraag, aarzel dus niet om een beroep te doen op de sociaal assistenten en het secretariaat van onze dienst
    .

    Lijst permanenties 
    De contactgegevens van de sociale dienst

Onlangs geplaatst

MEER INFO